banner1

   cilësi

   cilësia e produktit është jeta e ndërmarrjes. Focusway kushton rëndësi të madhe për cilësinë që nga themelimi i saj, duke krijuar një ekip të fortë QC me trajnime të rregullta, ndërtimin e një laboratori për llojet e zbulimit, ndërtimin e ISO9001 sistemit të menaxhimit të cilësisë dhe tani IATF16949 është në legalizuara. 

   inspektimeve të rrepta janë zbatuar nga lëndë të parë, çdo proces të prodhimit, për 100% OQC para paketim dhe dërgesës, ai siguron për të arritur kërkesat e cilësisë e konsumatorit tërësisht.


   certifikatë

   ISO9001 Certificate

   zbulimin instrument

    

   • Rreze-X detektor meta
   • Trilinear koordinon matjen
   • Spektri Analyzer

    

   Procedura e kontrollit të cilësisë