banner1

   Квалитет

   Квалитетот на производот е животот на претпријатието. Focusway придава големо значење на квалитетот од нејзиното основање, поставување на силен тим КК со редовна обука, изградба на лабораторија за видови на откривање, градење на ISO9001 квалитетен менаџмент систем, а сега е во IATF16949 проверка. 

   Строги инспекции се спроведуваат од суровина, секој процес на производство, до 100% OQC пред пакување и испорака, тоа овозможува да се постигне барања за квалитет на клиентите темелно.


   Сертификат

   ISO9001 сертификат

   откривање на инструмент

    

   • X-зраци мааната детектор
   • Trilinear координати мерење
   • спектрален анализатор

    

   постапката за контрола на квалитетот