banner1

      kualitas

      kualitas produk anu kahirupan perusahaan teh. Focusway nempel pentingna hébat kana kualitas saprak yayasan anak, nyetel hiji tim QC kuat ku latihan biasa, diwangun laboratorium pikeun rupa beungeut, ngawangun sistem manajemen kualitas ISO9001 tur kiwari IATF16949 aya dina auténtikasi. 

      Citatah ketat nu dilaksanakeun ti bahan baku, tiap proses produksi, mun 100% OQC saméméh bungkusan na kiriman, éta ensures ngahontal sarat kualitas customer urang tuntas.


      Sertipikat

      ISO9001 bijil

      detecting instrumen

       

      • X-ray detektor cacad
      • Trilinear koordinat ukur
      • spéktrum analyzer

       

      Prosedur kadali kualitas