banner1

    tanggung jawab sosial

    Urang ngarti signifikan tina tanggung jawab sosial jeung Corporation, urang kedah ngajaga harkat sarta karaharjaan pagawé, nganggap tanggung jawab sosial anu patali jeung ékonomi, budaya, jeung lingkungan. Dumasar masarakat , Corporation peryogi deui-nyoco deui masarakat, éta cara tumuwuhna sustainable ka Corporation.

     

    • alat-alat perlindungan lingkungan tina workshop casting  
    • alat-alat perlindungan lingkungan tina workshop bubuk palapis