ibanner1

Focusway Aluminium maot matak

Ningbo Focusway mesin Co., Ltd nyaeta hiji profésional aluminium paeh casting bagian jeung layanan supplier. Eta nyadiakeun layanan OEM hiji-eureun, ti tooling, maot casting, machining, perlakuan beungeut cai, ka panyimpenan sarta kiriman. Ogé nyadiakeun produk patali sejen tur jasa nurutkeun syarat konsumén '.

Focusway locates di Beilun Ningbo, anu mangrupa salah sahiji basa port na casting Industri pangpentingna Cina. Pausahaan didirikan dina 2013, ngawengku 13000 ㎡and boga ngeunaan 120 pagawé ayeuna. 

Kusabab yayasan anak, Focusway ngajaga taun ngembangkeun gancang ku sataun on akun tina éta kapasitas profésional manufaktur, sikep digawé rigorous, sarta layanan palanggan nyugemakeun. Ayeuna para nasabah utamana ti Éropa jeung Amérika kaasup usaha well-dipikawanoh. Rupa industri eta fungsi kaasup Mechanical, Otomatis & motor, cahaya, Electronic, Fasilitas umum, jsb Geus diwangun nepi reputasi alus.

Focusway boga tujuan pikeun janten perusahaan internasional-kelas munggaran, wilujeng sumping para nasabah ti sakuliah dunya, sarta ngabagéakeun langkung bakat gabung kami!

  • about 1
  • about2
  • about3
  • about5
  • about4
  • about6