+ 86-574-86816805
banner1
banner2英文
banner3

Focusway Aluminium maot matak

Ningbo Focusway mesin Co., Ltd nyaeta hiji profésional aluminium paeh casting bagian jeung layanan supplier. Eta nyadiakeun layanan OEM hiji-eureun, ti tooling, maot casting, machining, perlakuan beungeut cai, arek neundeun jeung kiriman. Ogé nyadiakeun séjén pakaitna produk jeung layanan nurutkeun sarat customer urang.

Focusway nomeran dina Beilun Ningbo, anu mangrupa salah sahiji basa port na casting Industri pangpentingna Cina. Pausahaan didirikan dina 2013, ngawengku 13000 ㎡and boga ngeunaan 120 pagawé ayeuna.

Kusabab yayasan anak, Focusway ngajaga taun ngembangkeun gancang ku sataun on akun tina éta kapasitas profésional manufaktur, sikep digawé rigorous, sarta nyugemakeun ...

leuwih +

tampilan produk

leuwih +
fasilitas ngecas
panutup kaméra
Panyerep panas
Sapédah stand parkir
kabayang hub
bisi kadali énergi anyar
inlet manifold
pamuter audio
kotak kontrol listrik
lampu perumahan jalan
lampu perumahan jalan

tim +

Teamworking sarta operasi efisien nu portrayal sabenerna tim manajemen ieu. Anggota ngora kalawan umur rata-rata thirties, nu pinuh ku gairah, pursuing kaunggulan, sarta siap nyandak kana tanggung jawab.

langkung >>
  • team1
  • Marketing

    leuwih +

    pameran

    E-commerce platform

    mangga buka customer

    Kualitas Control +

    kualitas produk anu kahirupan perusahaan teh. Focusway nempel pentingna hébat kana kualitas saprak yayasan anak, nyetel hiji tim QC kuat ku latihan biasa, diwangun laboratorium pikeun rupa beungeut, ngawangun sistem manajemen kualitas ISO9001 tur kiwari IATF16949 aya dina auténtikasi ...

    langkung >>

    detecting instrumen

    Preciseness, pamutahiran sinambung, customer munggaran.

    Quality1

    detecting instrumen

    Preciseness, pamutahiran sinambung, customer munggaran.

    detecting instrumen

    Preciseness, pamutahiran sinambung, customer munggaran.

    kaajenan

    Coba pangalusna kami pikeun ngahontal jangkungna brand sarta hirup.