banner1

    Pergjegjesi sociale

    Ne e kuptojmë rëndësinë e përgjegjësisë sociale të korporatës, ne duhet të mbrojë dinjitetin dhe mirëqenien e punonjësve, marrin përgjegjësitë sociale që lidhen me ekonominë, kulturën, dhe mjedisit. Bazuar në shoqëri , Corporation nevojë për back-ushqyer më shumë për shoqërinë, kjo është rruga e zhvillimit të qëndrueshëm të korporatës.

     

    • pajisjet për mbrojtjen e mjedisit e hedhjes seminarit  
    • pajisjet për mbrojtjen e mjedisit e seminarit Veshje pluhur