ibanner1

Focusway Aluminum Die Cast

Ningbo Focusway Machinery Co, Ltd, është një profesionist prej alumini vdesin hedh pjesë dhe të shërbimit furnizuesit. Ajo siguron një ndalesë shërbim OEM, nga përpunim mekanik, vdesin hedhjes, përpunimit, trajtim sipërfaqësor, për ruajtjen dhe dërgesës. Ajo gjithashtu ofron produkte të tjera të lidhura dhe të shërbimit sipas kërkesave të klientëve.

Focusway ndodhet në Beilun Ningbo, i cili është një bazë më të rëndësishme port dhe hedh industri të Kinës. Kompania është themeluar në vitin 2013, zë 13000 ㎡and ka rreth 120 të punësuar tani. 

Që nga themelimi i saj, Focusway mban vit të shpejtë të zhvillimit nga viti në llogarinë e kjo është e kapaciteteve profesionale prodhuese, qëndrim rigoroz të punës, dhe të shërbimit të kënaqshme klientit. Tani konsumatorët janë kryesisht nga Evropa dhe Amerika, duke përfshirë ndërmarrjeve të njohur. Llojet e industrive Ajo shërben përfshirë Mekanike, Auto & Motor, Ndriçimi, elektronike, objektet publike, etj Ajo ka ndërtuar një reputacion të mirë.

Focusway synon të jetë një ndërmarrje në klasë të parë ndërkombëtar, konsumatorët mirëpritur nga e gjithë bota, dhe mirëpresim me shume talentet na bashkohen!

  • about 1
  • about2
  • about3
  • about5
  • about4
  • about6