banner1

      Quality

      kualitas produk punika gesang ing perusahaan. Focusway nempel wigati ing kualitas wiwit madegé, nyetel tim QC kuwat karo latihan biasa, mbangun laboratorium kanggo jinis deteksi, bangunan sistem manajemen kualitas ISO9001 lan saiki IATF16949 ing bukti asli. 

      pemriksaan ketat sing dipun ginakaken saka mentahan materi, saben proses produksi, kanggo 100% OQC sadurunge packaging lan pangiriman, iku njamin tekan requirement kualitas customer sak tenane.


      certificate

      ISO9001 Certificate

      pendeteksi instrument

       

      • X-ray detector cacat
      • Trilinear koordinat ukur
      • spektrum analyzer

       

      prosedur kontrol kualitas