banner1

    tanggung jawab sosial

    We mangertos teges tanggung jawab sosial kanggo perusahaan, kita kudu nglindhungi kamulyan lan kesejahteraan karyawan, nganggep tanggung jawab sosial hubungane ekonomi, budaya, lan lingkungan. Adhedhasar masyarakat , Corporation kudu bali-dipakani liyane kanggo masyarakat, iku cara pembangunan kanggo perusahaan.

     

    • peralatan Lingkungan Proteksi saka workshop casting  
    • peralatan Lingkungan Proteksi saka workshop wêdakakêna nutupi