ibanner1

Focusway Aluminium Die Cast

Ningbo Focusway Machinery Co., Ltd punika profesional aluminium die casting bagean lan layanan supplier. Menehi layanan OEM siji-mandeg, saka perkakas, mati casting, mesin, perawatan lumahing, kanggo panyimpenan lan pangiriman. Iku uga menehi produk liyane sing gegandhengan lan layanan miturut syarat pelanggan '.

Focusway locates ing Beilun Ningbo, kang siji saka basa port lan casting industri paling penting saka China. Perusahaan iki diadegaké ing 2013, mapan 13000 ㎡and wis bab 120 karyawan saiki. 

Wiwit madegé, Focusway tansah taun Perkembangan taun ing akun iku kapasitas profesional Manufaktur, sikap apa kaku, lan layanan customer puas. Saiki pelanggan utamané saka Eropah lan Amerika kalebu Enterprises kondhang. Jinis industri serves kalebu Teknik, Auto & Motorcycle, Lighting, Elektronik, Facilities Public, etc. dibangun reputasi apik.

Focusway yakuwi dadi perusahaan internasional-kelas kapisan, welcome pelanggan saka kabeh ndonya, lan welcome liyane talents gabung kita!

  • about 1
  • about2
  • about3
  • about5
  • about4
  • about6