+ 86-574-86816805
banner1
banner2英文
banner3

Focusway Aluminium Die Cast

Ningbo Focusway Machinery Co., Ltd punika profesional aluminium die casting bagean lan layanan supplier. Menehi layanan OEM siji-mandeg, saka perkakas, mati casting, mesin, perawatan lumahing, nganti panyimpenan lan pangiriman. Iku uga menehi liyane hubungané produk lan layanan miturut sarat customer kang.

Focusway nemokake ing Beilun Ningbo, kang siji saka basa port lan casting industri paling penting saka China. Perusahaan iki diadegaké ing 2013, mapan 13000 ㎡and wis bab 120 karyawan saiki.

Wiwit madegé, Focusway tansah taun Perkembangan taun ing akun iku kapasitas profesional Manufaktur, sikap apa kaku, lan puas ...

liyane +

tampilan Product

liyane +
fasilitas daya
tutup kamera
panas sink
Bicycle ngadeg parking
Wheel hub
cilik Control energi anyar
Inlet pipa
audio pamuter
kothak kontrol Electric
cahya omah Street
cahya omah Street

tim +

Teamworking lan operasi efisien sing Sudamala bener tim manajemen iki. Anggota enom karo umur rata-rata thirties, kebak passion, nggayuh kaunggulan, lan siap kanggo njupuk ing Responsibilities.

liyane >>
  • team1
  • Marketing

    liyane +

    pameran

    E-commerce platform

    riko customer

    Quality Control +

    kualitas produk punika gesang ing perusahaan. Focusway nempel wigati ing kualitas wiwit madegé, nyetel tim QC kuwat karo latihan biasa, mbangun laboratorium kanggo jinis deteksi, bangunan sistem manajemen kualitas ISO9001 lan saiki IATF16949 ing bukti asli ...

    liyane >>

    pendeteksi instrument

    Preciseness, dandan tansah, customer pisanan.

    Quality1

    pendeteksi instrument

    Preciseness, dandan tansah, customer pisanan.

    pendeteksi instrument

    Preciseness, dandan tansah, customer pisanan.

    Opah

    Coba kita paling apik kanggo entuk dhuwur saka account lan urip.